Mossom Creek Marine uddannelses-center

PORT MOODY, BC, CANADA

Floor
Glass feature
Brandsikkerhed
Frame
Ingen
Applications
Gulv
Market segment
Gæstfrihed og fritid

Dette genopbygningsprojekt fokuserer på miljø, bæredygtighed og uddannelse. På grund af sin fjerne beliggenhed fra byens vandforsyning var det påkrævet, at bygningen skulle være brandsikret, fordi den tidligere var blevet ødelagt i en brand.

Bygningen, i to etager, har en udklækningsanstalt i stueetagen og et uddannelsescenter ovenpå. Af sikkerhed- og brandsikkerhedsmæssige årsager er stueetagen af beton uden vinduer. Udklækningsanstalten har en stor veranda over en del af den nedre anstalt, der udgør taget i dette område. Da udklækningsanstalten er helt lukket, skulle ovenlyset være af brandklassificeret glas.

Contraflam LiteFlam, der kan betrædes, giver en times brandafskærmning fra den øvre struktur til den nedre udklækningsanstalt og fungerer som en lyskilde, så besøgende kan få indblik i udklækningsanstalten. Vetrotech var glad for at donere denne løsning for at forhindre fremtidige skader på udklækningsanstalten. 

Det isolerede glas, der kan betrædes, har brandsikring på 60 minutter og er en del af Vetrotechs eget Contraflam-produktsortiment. Glasset har fremragende energibesparende værdier, der bidrager til projektets bæredygtighedsmål. Et mønster, silketrykt på glasoverfladen giver yderligere skridsikring, men lader stadig de besøgende se udklækningsanstalten fra verandaen og verdenen udenfor fra rummet indenfor.

LØSNING

Thumbnail
Brandsikret

Contraflam Liteflam 60
anvendt til gulve

Thumbnail
Øvrige egenskaber
Glass Floor

Projektets vigtigste resultater

  • Vetrotech donerede glasset
  • Dagslys/energibesparelser
  • Giver beskyttelse mod brand
Mossom Creek Hatchery

Projektets største udfordringer

  • Meget skovrigt område, der skal beskyttes mod naturkræfter
  • Naturlig lys indfald, hvor fiskene opdrættes
  • Genopbygningsprojekt efter brandskader
Floor

Projektinteressenter

  • Bygningens ejer: Burrard Inlet Marine Enhancement Society
  • Montører: Mange frivillige
  • Arkitekt: OMB Architects

Fotografi af Olaf Rohl