Wat u ook wenst, wij zullen alles doen om multifunctionele, gespecialiseerde glasoplossingen te bieden – voor veilige, beveiligde en comfortabele gebouwen en maritieme toepassingen.

XXL glazing

Hoe groot is beglazing XXL?

Bouwprojecten worden steeds transparanter.

We zien in de markt steeds vaker dat glas multifunctioneler wordt ingezet. Niet alleen om licht in een gebouw te creëren, maar ook om aan een verscheidenheid van wensen tegemoet te komen. Zo is het belangrijk dat de architect vrijheid in ontwerp en design heeft en dat de bestekschrijver en opdrachtgever duurzame en flexibele oplossingen in een gebouw kan voorzien.

Glass Academy

Het jaarlijkse seminar van Vetrotech: de Glass Academy

Ieder jaar organiseert Vetrotech voor haar klanten en relaties de Glass Academy. Gedurende deze dag worden recente bouwonderwerpen behandeld, regelgevingen en de oplossingen die Vetrotech hierin kan bieden. Dit niet alleen in glasvoorzieningen, maar ook handige handvaten voor de bouw in het algemeen. 

 

Kies uw product

Waarom Vetrotech

De kracht van innovatie

Innovatie is altijd de kern van onze aanpak geweest om het bedrijf uit te breiden en te ontwikkelen, waardoor Vetrotech Saint-Gobain wereldwijd tot één van de belangrijkste glasfabrikanten is uitgegroeid. 

Meer weten

Brandtestlaboratorium

Voor een gebouw of schip – en met name de aanwezige personen – is vrijwel niets zo gevaarlijk als brand. Daarom hebben we veel tijd en geld in uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsprocedures geïnvesteerd, wat tot producten met een uitzonderlijke brandbestendigheid heeft geleid.

Meer weten

Duurzaamheid

Een industrie als de onze ervaart steeds meer druk om te bekijken welke gevolgen onze procesen en producten voor het milieu hebben en dat is volledig terecht. We moeten proberen zo energiezuinig mogelijk te werken en veel aandacht aan duurzaamheid besteden. 

Meer weten

Over Vetrotech

Vetrotech is wereldwijd één van de belangrijkste fabrikanten van hoogwaardige glassoorten. We leveren uitstekende oplossingen voor toepassingen op zee, als brandwering en ter beveiliging en streven ernaar uw gebouw of schip veilig, functioneel en mooi te maken.

Hoofdkantoor
Regionaal en nationaal verkoopkantoor
Distributeur / dealer